Nicht kategorisiert

DE GIFT VAN HET VIRUS

  • Door Bruna Ferraris

In werkelijkheid is het niet het virus dat paniek zaait, maar de waarheden over onszelf, over een uiterst fragiele “beschaving”, gericht op de vooraf bepaalde sporen van een enorme illusie, gefossiliseerd in het nauwe hek van een valse veiligheid waar de consumptie de eigen behoeften overspoelt, waar de rest van de wereld “buiten” is, ver weg… in de extreme terroriteit die ons niet mag raken. We hebben ons gevestigd in de repetitiviteit waar “alles voorzien is” en waar we zekerheden willen die geen deel uitmaken van het leven. We zitten gevangen in een zwakte die ons onze kracht heeft doen vergeten: die van medescheppers zijn, in de waarheid van onze Essentie, in harmonie met de dood en het Leven”.

Bruna Ferraris

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *