Nicht kategorisiert

In naam van de gezondheid

In naam van de gezondheid lijkt alles te mogen. We verliezen onze vrijheid de normale rechten en worden thuis opgesloten onder bedreiging van straf, hoewel zon en frisse lucht het belangrijkste zouden zijn dat onze longen en ook onze zielen nodig hebben in dit moment van confrontatie met een besmettelijke ziekte om de afweer van het lichaam te versterken. Er is nauwelijks iets dat schadelijker is voor de gezondheid dan het isolement van het sociale leven, of met andere woorden, er is nauwelijks iets dat ons innerlijk meer kan versterken, kalmeren en stabiliseren dan de gemeenschap, ons gevarieerde leven van relaties met andere mensen. In de beslotenheid van onze eigen vier muren vermenigvuldigen angsten en neuroses zich in een tot nu toe onbekende mate. Welke logica volgt ons gedrag?

Het volgt een logica die zowel de “ziel” als de “geest” uitsluit. Alleen het “lichaam” blijft over. Dat moet worden beschermd. Ons oorspronkelijk levende, spiritueel-emotioneel-fysieke bestaan is gereduceerd tot iets dat zogenaamd beschermd kan worden door het uit de circulatie te nemen. Wat op dit moment in toenemende mate tot stand komt, noem ik een gezondheidsdictatuur, die door de meerderheid van de mensen wereldwijd lijkt te worden geaccepteerd. Zijn wij mensen echt niet in staat om op eigen verantwoordelijkheid te handelen? Wie zou “in Gods naam” bevoegd kunnen zijn om ons allen te presideren en de leiding van de mensheid over te nemen?

Is het de Wereldgezondheidsorganisatie WHO, volgens de visie van Bill Gates (1) in samenhang met het leger en de wetenschap en de farmaceutische industrie op de achtergrond met haar economische belangen? Het zijn daar ook alleen maar mensen. Waarom zouden deze meer dan anderen in staat moeten zijn om verantwoordelijkheid te nemen? Zijn ze echt bezig met het “goede doen voor de mensheid” of willen ze macht uit oefenen en doen alsof het hele gebeuren een monopoliespel is? Zou de wereld niet in betere handen zijn als we leerden zelf verantwoordelijkheid te nemen voor onze acties in plaats van de verantwoording in andermans handen te laten liggen?

We vertrouwen meer op vaccinaties dan op ons lichaamseigen afweersysteem. Als het zo doorgaat, zal het immuunsysteem van de mens in toekomst enorm worden verzwakt, doormiddel verplichte vaccinaties op grote schaal vanaf de kindertijd. Willen we dit echt? Willen we echt het recht om zelf te kunnen kiezen verliezen, voor de vermeende veiligheid van een schijnbaar mogelijke lichamelijke gezondheid, en accepteren wat er voor onze ogen gebeurt?

We accepteren het “in naam van de gezondheid” omdat er de nummers van all de velen doden “officieel” door iemand zijn vermeld. Eerlijk gezegd denk ik niet dat we met deze huidige wereldwijde “veiligheidsmaatregelen” ook maar één dode voorkomen. Het is mogelijk dat dit aantal zelfs toeneemt door de enorme angst die door de politiek en de media wordt opgewekt en de talrijke gevolgen daarvan voor de gezondheid.

Christine Richter

(1) Bill Gates, oprichter van Microsoft, multimiljonair, oprichter van de “Bill and Melinda Gates Fondation” – De video op YouTube duurt 8:36 min. en is de moeite waard om te bekijken, omdat je een idee kunt krijgen van de ideeën en intenties achter de huidige gebeurtenissen. Bill Gates presenteert “zijn visie” aan het wereldpubliek op TED in april 2015.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *